تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
تور چین | لینک تریپ

تور چین | لینک تریپ

یک وبلاگ خوب برای گردشگری ایران و جهان | تور چین

جاذبه گردشگری پل پیر تقی در اردبیل

پل معلق پیرتقی همیشه شاهد ماجراجویی افرادی است که با عبور از آن ، جرات خود را به رخ دیگران می کشانند.

این پل، در دره های عمیق و زیبای شهر هشتجین از توابع خلخال شاید یکی از بلند ترین پل های معلق ایران باشد. عبور از این پل که از روی دره های عمیق می گذرد با تکان هایش قطعا یکی از هیجان انگیز ترین لحظات را برای بازدید کننده ها به ارمغان خواهد آورد. سالانه عده زیادی برای بازدید از این پل راهی این شهرستان می شوند.

 

پل معلق پیرتقی

این پل، درست شبیه تصویرهایی است که از پل های خطرناک دنیا دیده اید. بلند و طولانی با طناب هایی که چوب های لرزان را کنار هم نگه داشته و از روی دره های عمیق می گذرد. این پل در محل اتصال دو رودخانه گیوی چایی و قزل اوزن ساخته شده و 70 متر طول و یک متر عرض دارد و ارتفاع آن از رودخانه به 60 متر می رسد. برای گذر از این پل باید مقدار زیادی دل و جرات، کفش کوهپیمایی ساده، لباس فصل و ترجیجا کاپشن بارانی همراه داشته باشید.

در گذر از پل، صدای خشک چوب ها، نسیم خنک هشتجین و ریزش آرام آب از دل کوه فضا را رویایی تر می کند. یک رویای پرهیجان و ترسناک که با گذر از مسیر 70 متری پل می تواند تبدیل به آرامشی دلنشین شود. روستای پیرتقی که در نزدیکی پل قرار دارد، تنها یک خانوار ساکن دارد و پیش از این، مورد استفاده پژوهشگرانی بود که برای مطالعه و احداث سد در پایین دست این رودخانه به منطقه سفر می کردند.

دیدنی های هشتجین

در ادامه سفر به هشتجین، وقتی هیجان عبور از پل را تجربه کردید فرصت دارید به گوشه و کنار این شهر کوچک هم سری بزنید و از دیدنی های طبیعی آن لذت ببرید. قله آق داغ یکی از نقاط پرهیجانی است که در هشتجین می توانید تجربه کنید.

ارتفاع این قله به 3303 متر می رسد و به عنوان دومین کوه بلند استان اردبیل شناخته می شود. دامنه های این کوه را گل های خودرو، ریحان و آویش‌های کوهی پوشانده اند و از فراز آن جنگل‌های نوده، آق سو، چنارلیق، کیوی زاویه و قره تکان دیده می شوند.

آق داغ که به معنای کوه سفید است، به دلیل وجود سنگ آهک به رنگ سفید درآمده است. البته اهالی منطقه این کوه را با نام های دیگری هم می نامند. هاججا داغ به معنای کوه دو شاخه یکی دیگر از نام های این کوه است.

همچنین به دلیل وجود مقبره ای به نام امام زاده سلطان سید محمود، این کوه را امازادا داغی هم می نامند.در ارتفاع حدودا 2100 متری این کوه چشمه ای جاری است که آب گوارایی دارد و مردم محلی معتقدند آب آن باعث هضم سریع غذا شده و برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.

موضوع :
برچسب ها : پل معلق پیرتقی,گردشگری,linktrip,جاذبه های گردشگری اردبیل,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در 22 بهمن 1394ساعت 22:25 توسط مهتاب | تعداد بازديد : 607 | |

دریاچه ای از جنس بهشت در استان اردبیل

دریاچه ها مکان هایی اسرار آمیز هستند که سفر به آنها از هیجان انگیز ترین سفرهاست.

دریاچه قالغانلو در استان اردبیل واقع است. قالغانلو دریاچه ای فصلی به وسعت ۵۰۰۰ مترمربع که در شرق روستای خان کندی شهرستان گرمی مغان استان اردبیل قرار دارد. منابع تامین آب دریاچه از ذوب شدن تدریجی برفهای کوه قبله داشی پدیده آمده و در فصل بهار وسعت آن افزایش می یابد اما در فصول خشک سال بدلیل افزایش تبخیر سطحی و مصرف آب آن توسط دامها و کشاورزان از وسعت آن کاسته می‌شود. بررسی اکولوژی طبیعی قالغانلو نشان از وجود یک اکوسیستم با انواع موجودات آبزی در آن می‌ دهد. همچنین این دریاچه مکان مناسبی جهت پرورش انواع ماهیان سردآبی بشمار می‌رود.

 

دریاچه قالغانلو

به علت شرایط خاص طبیعی و جغرافیایی، انواع مختلفی از حیات جانوری در کوهها و مراتع مجاور خان‌کندی دیده می‌شود که از انواع گونه‌های زیستی در کوههای خان‌کندی می‌توان به انواع کبک، بلدرچین، اردک، غاز، قرقاول، کلاغ، سار، گنجشگ، کبوتروحشی، زردپره، شاهین، بالابان، عقاب، لاک پشت، انواع مار سمی، خرگوش، روباه، شغال، جوجه تیغی، گرگ و گراز اشاره نمود.

از مهم‌ترین کوه‌های رشته کوه صلوات‌داغی در اطراف روستای خان‌کندی می‌توان قلی تاش (قولاداشی) با ارتفاع ۲۵۸۰ متر و قبله داشی با ارتفاع ۲۵۵۰ متر از سطح دریا را نام برد که در جنوب روستا واقع شده‌اند و نقش بسزایی درتعدیل آب و هوای منطقه ایفاء می‌کنند به طوریکه با آغاز بارش در فصول سرد این کوه‌ها سفیدپوش شده و انبوهی از برف روی آن‌ها می‌نشیند که در فصول گرم از ذوب‌شدن برف این کوه‌ها معروف‌ترین رودخانه فصلی شهر گرمی بانام رودخانه تولون (تولون چای – Tolon Chay) پدید می‌آید که در سال‌های قبل از لوله‌کشی آب به شهر گرمی نقش عمده‌ای در تامین آب این شهر برعهده داشت. مراتع سرسبز و ارتفاعات روستا پوشیده از انواع گَوَن یونجه و شبدرکوهی است.

موضوع :
برچسب ها : دریاچه قالغانلو,گردشگری,جاذبه های گردشگری اردبیل,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 6 اسفند 1394ساعت 22:38 توسط مهتاب | تعداد بازديد : 531 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد