تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
تور چین | لینک تریپ

تور چین | لینک تریپ

یک وبلاگ خوب برای گردشگری ایران و جهان | تور چین

پارک آبی شاد مارماریس

تفریحات آبی همیشه سرگرم کننده هستند و طرفدارای خاص خودشان را دارند بخصوص اگر یک پارک آبی بزرگ با سرسره های مارپیچ در انتظار باشند! پارک آبی آتلانتیس در مارماریس، بزرگترین پارک آبی در آنجا بوده که در سال 1997 تأسیس شده. پارک آبی آتلانتیس برای تمام گروه های سنی تفریحات متفاوتی نظیر سرسره های آبی، استخر کودکان، استخرموج دار، زمین کوچک گلف، بولینگ، رستوران، بار و ... را پیشنهاد میدهد که یکی از بهترین تفریحات ترکیه به شمار میرود.

 

تور ترکیه

این پارک آبی با داشتن ساحل اختصاصی و تختهای آفتاب گیر همراه با چتر به صورت رایگان, مکان مناسبی برای گذراندن یک روز سرشار از خوشی برای گردشگران تور ترکیه و از بهترین جاذبه های تفریحی مارماریس می باشد. البته پارک آبی بسته به نوع آب و هوا ممکن است تعطیل باشد.

پارک آبی آتلانتیس در مرکز مارماریس قرارگرفته و به راحتی می توان از طریق ساحل به هتل های مختلف دسترسی پیدا کرد. هرساله امکانات متفاوتی به آن اضافه می شود، مانند تنها استخر مواج در مارماریس در سال 2004، سرسره آبی فضایی در سال 2005، باکِت اسلاید، سرسره آبی با مخزنی از آب در بالای آن که آب را روی اشخاص می ریزد در سال 2008 و کِرِیزی گلف در سال 2009 . این پارک آبی یکی دیگر از تفریحات مارماریس ترکیه به شمار میرود.

موضوع :
برچسب ها : تور ترکیه,پارک آبی آتلانتیس مارماریس,گردشگری ترکیه,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در 20 اسفند 1394ساعت 0:18 توسط مهتاب | تعداد بازديد : 511 | |

مراسم جالب جنوبی ها برای خوردن قهوه

در این مقاله متنی جالب درباره مراسم قهوه خوری در جنوب کشور خواهید خواند. با ما همراه باشید.

مراسم قهوه خوری از روزگار دیرین مورد احترام مردم عرب و دارای آیین و رسومات خاص خـــود می‌باشد.قهوه اولین چیزی است که عربها پس از سلام و خوش آمدگویی با آن از میهمانان خـــــــود پذیرایی می‌کنند.قهوه جهت پذیرایی از همه افراد قوم و میهمانان فقیر و غنی استفاده می‌شود.
 
مراسم قهوه خوری

ابزار آماده سازی قهوه

وسایل آماده سازی قهوه متعدد هستند که به جمع آنها “المعامیل” می‌گویند.

المحماس

محماس ظرفی استوانه ای شکل که داخل آن دارای گودی می‌باشد و جهت برشته نمودن و تغییر شکل دانه‌های قهوه “بن” از آن استفاده می‌شود.

هاون

هاون یا اسم دیگر آن “المجر” نوعی آلت استوانه ای شکل که گودی عمیقی دارد و معمولا از نوعی آلیاژ قوی ساخته شده است و دارای دسته ای به نام “قضیب” که جهت کوبیدن وآسیاب نمودن دانه‌های برشته شده قهوه از آن استفاده می‌شود. صداهای صادره از هاون در نزد مردمان عرب منظور خاص خود را می‌رساند.

گمگم و دله

جهت آماده سازی قهوه از دونوع ظرف خاص استفاده می‌شود.به ظرف بزرگتری که جهت آماده سازی اولیه قهوه و جوشاندن آن به حد کافی استفاده می‌شود “الگمگم” می‌گویند.و اما ظرف کوچکتری که جهت راکد نمودن قهوه به مدت زمان معین و گرم نگه داشتن آن و جهت پذیرایی از میهمان استفاده می‌شود “دله” نام دارد.

فنجان

نوعی استکان که فاقد هرگونه دستگیره و دارای شکل هندسی خاص خود می‌باشد و جهت تعارف نمودن قهوه به میهمان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

آداب قهوه خوری در میان مردمان عرب

از آداب قهوه خوری در میان مردمان عرب ، که ساقی باید فنجان را با دست راست خود به میهمان تعارف کند و میهمان نیز باید آنرا با دست راست بگیرد و بدون اینکه فنجان را بر روی زمین بگذارد قهوه را میل میکند.

از دیگر آیینها این است که ساقی در برابر میهمان در هنگام تعارف قهوه خود را بــــــه نشانه‌ی حترام به میهمان،خم می‌کند.و اما صدایی که ساقی از برخورد دله با فنجان صادر می‌کند که میهمان با شنیدن آن صدا متوجه می‌شود که قهوه برای آن ریختـــه شد و ساقی بدون هیچ کلامی قهوه را به او تعارف می‌کند چنانچه دوباره قصد میـل قهوه را دارد فنجان را بدون هیچ حرکتی تقدیم به ساقی می‌کند در غیر این صـــورت فنجان خالی را به سمت راست و چپ تکان می‌دهد و تقدیم ساقی می‌نماید.صدا و حرکت جهت ایجاد نظم خاص بین ساقی و میهمان می‌باشد.

برای پذیرایی قهوه توسط ساقی به میهمان اسامی خاصی وجود دارند که شامل : «الهیف » و « الضیف » و «الکیف » و « السیف » می‌باشند.

فنجان اول

الهیف که توسط ساقی قهوه و در حضور و دید میهمان صرف می‌کند و آنهم جهت مطمئن نمودن میهمان از سالم بودن قهوه صرف می‌شود.

فنجان دوم : الضیف

الضیف فنجان دوم است که به میهمان تقدیم می‌شود و میهمان هم موظف به صرف نمودن آن می‌باشد مگر در مواقعی که میهمان از شیخ یا ساقی خواسته ای داشته باشد که در این صورت فنجان را از دست ساقی گرفته و سپس آنرا بر روی زمین می‌گذارد در غیر اینصورت باید صرف شود.

فنجان سوم

الکیف که در صورت تکان ندادن فنجان توسط میهمان و آن هم به خاطر طعم خاص و طریقه آماده سازی قهوه و یا بعد مسافتی که میهمان طی نموده صرف می‌شود.

فنجان چهارم

السیف و آنهم در صورت تکان ندادن فنجان به میهمان تقدیم می‌شود که معمولا توسط افراد خاص و کمی صرف می‌شود و آن هم به دلیل اینکه میهمان پس از صرف نمودن فنجان چهارم به شیخ یا ساقی اعـــــلام می‌نماید که در تمامی شادی‌ها و غم‌ها و همچنین در مواقع دفاع جسمی و عرفانی از شیخ و یا ساقی شریک می‌باشد.که پس از صرف نمودن آن پیمان برادری بین میهمان و شیخ یا ساقی بسته می‌شود.

از دیگر آیینها و رسوم قهوه خوردی در میان اعراب می‌توان به موارد زیر اشاره نمود.

– گرفتن دله در دست چپ و فنجان در دست راست.

– ایستاده و در حالم خم فنجان تعارف شود .

– رعایت حق اولویت در بین حاظرین .

– شروع از سمت راست اولین نفری که قهوه صرف نمود .

– میمهان حق حمل دله را ندارد .

– در صورت بودن پسران پدر نباید قهوه تعارف کند .

– برادر بزرگتر باید قهوه را تعارف کند .

منبع :
http://www.roostayeman.com 


موضوع :
برچسب ها : مراسم قهوه خوری,گردشگری,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در 19 اسفند 1394ساعت 2:47 توسط مهتاب | تعداد بازديد : 598 | |

مرکز خرید ستور در آنتالیا

آنتالیا مراکز خرید زیادی دارد که هر کدام ویژگی خاصی دارند .تفرجگاه ستور یکی دیگر از مراکز خرید ترکیه در 10 کیلومتری غرب آنتالیا در یک مکان آرامتر نسبت به مرکز شهر قرار گرفته است. فروشگاهای معدودی برای فروش تجهیزات غواصی در اینجا یافت میشود. البته آمدن شما به مرکز خرید ستور تنها برای خرید نخواهد بود. این تفرجگاه را میتوان یکی دیگر از مراکز خرید آنتالیا ترکیه نامید.

 

مرکز خرید ستور

موضوع :
برچسب ها : مرکز خرید ستور,گردشگری,مرکز خریدهای آنتالیا,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در 17 اسفند 1394ساعت 1:14 توسط مهتاب | تعداد بازديد : 455 | |

اقامت در خوزستان با هتل پرشیا

معرفی هتل پرشیا اهواز:
نوع :هتل سه ستاره گرید T
آدرس : اهواز ،چهار راه امام ،خیابان سیمتری ،خیابان صدر السادات
 
هتل پرشیا اهواز
هتل 3 ستاره پرشیا در سال 1386 در مرکز شهر اهواز افتتاح گردید این هتل در زمینی به مساحت 1100 متر مربع بنا گردید که در طبقه همکف و اول ساختمان سیتی سنتر پرشیا 200 باب فروشگاه در خدمت میهمانان می باشد.


موضوع :
برچسب ها : هتلهای اهواز,هتل پرشیا اهواز,گردشگری,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در 16 اسفند 1394ساعت 3:37 توسط مهتاب | تعداد بازديد : 478 | |

جرایز زیبای 9 گانه اطراف استانبول

کشور ترکیه یک کشور کاملا توریستی است و اغلب شهرهایش از نعمت ساحل بهره مند هستند و می توانید ایام خوبی را در این شهر ها سپری کنید. از طرفی به این دلیل که این سواحل و دریاها و آب های گسترده داری جزایری هستند مردم به آن ها بسیار علاقه دارند و  هر ساله با تور استانبول راهی آنجا می شوند به طوری که تورهایی دیده ایم که فقط برای گردش در میان این جزیره ها راه اندازی می شوند. اگر شما به قصد جزیره گردی وارد این کشور نشده اید خوب است که حد اقل یکی دوتا از جزیره های ترکیه را حتما ببینید و با جزیره های ایرانی خودمان مقایسه کنید!
 
تور استانبول
 در اطراف استانبول تنها، یک سری جزایر وجود دارند که به آن جزایر ۹ گانه یا جزایر نواحی می گویند این جزایر مدت ها به عنوان جزایر شاهزادگان مشهور بوده اند. در دوران بیزانس وقتی می خواستند به ستایش شاهزادگان بپردازند به این جزیره ها می رفتند و به ستایش می پرداختند.
حالا این مکان به دلیل طبیعت سر سبزی که دارند و همه مدیون و مرهون آب دریا است و از طرفی بخاطر آب و هوای بسیار خوبی که دارند، محلی شده اند که مردم در تابستان در هوای دلپذیر آن برای استراحت و دیدن استفاده می کنند یک نکته هم اینکه، در این محل خانه هایی از سال های دور، یعنی قرن ۱۹ به شکل چوبی ساخته شده اند که در این محل قرار دارند و شما می توانید از آن ها دیدن کنید و لذت ببرید. علاوه بر جزایر اطراف استانبول می توان به تنگه بسفر در استانبول هم اشاره کرد که جاهایی دیدنی هستند.
از میان این همه جزیره کوچک و بزرگ تنها بویوک آدا می باشد که محل گسترده تری برای تفریح دارد. شما در این جزیره می توانید گردش های متفاوتی را تجربه کنید به عنوان مثال می توانید با کالسکه در ساحل جزیره تفریح کنید. بعد از این جزیره می توانید از دیدنی های سایر جزیره ها به نام کنیالی صدف و بورگاز و هی بلی آدا دیدن کنید.
 برای اینکه به این جزایر بروید کشتی های ساحلی هستند که می توانید از آن ها برای رفتن استفاده کنید البته کشتی های اروپایی و آسیایی فرق دارند.


موضوع :
برچسب ها : تور استانبول,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در 15 اسفند 1394ساعت 3:23 توسط مهتاب | تعداد بازديد : 415 | |

روش تهیه یک آش جنوبی

جنوبی ها غذاهای محلی زیادی دارند و  آش غلغل یکی از چندین غذای محلی و سنتی شوشتر است.

مواد لازم:

سر دست گوساله: 500 گرم

باقالای زرد (لپه باقالی): 100 گرم

گندم پوست کنده: 150 گرم

برنج: 50 گرم

نخود: 100 گرم

لوبیا چشم بلبلی: 100 گرم

لوبیا قرمز: 100 گرم

عدس: 100 گرم

نعنا و سیر داغ: به میزان دلخواه

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به میزان لازم

زردچوبه، پودر لیموعمانی: یک قاشق غذا‌خوری

طرز تهیه:

* برنج و گندم را با مقداری آب روی حرارت قرار می ‏‏‌دهیم تا کاملا پخته و نرم شود.

* گوشت را با 1 عدد پیاز خام و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شود.

* حبوبات را که از شب قبل خیس کرده‌‏اید به ترتیب پخت، اول نخود را بپزید کمی که نیم ‏پز شد لوبیا قرمز و لوبیا چشم ‏بلبلی را اضافه کنید و بعد از آن که نیم ‏پز شدند لپه باقالی را به همراه عدس اضافه کنید تا زمانی که کاملا پخته شوند.

* گندم و برنج پخته شده را به حبوبات اضافه نموده و با گوشت کوب‌برقی یا هر وسیله‌ی دیگری که می‌توانید، کمی حبوبات را نرم کنید.

* در این زمان روغن را داغ کنید و زردچوبه و فلفل را تفت داده به آش اضافه کنید.

* گوشت را از ظرف خارج کنید و آن را بکوبید یا ریش کنید و داخل آش بریزید.

* آب گوشت را نیز به همراه پودر لیمو عمانی در آش ریخته و اجازه دهید تا آش شما کاملا جا افتاده و لعاب‌دار شود.

* در پایان روی آش را با فلفل و پودر لیمو عمانی و کمی نعنا داغ تزیین کنید.

انرژی کل: 3000 کیلو کالری

 

آش غلغل

موضوع :
برچسب ها : آش غلغل,linktrip,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در 13 اسفند 1394ساعت 2:23 توسط مهتاب | تعداد بازديد : 438 | |

قلعه اکروپل در شوش از جاذبه های گردشگری

درباره قلعه شوش
محوطه باستانی قلعه تاریخی شوش، از آثار به جا مانده دوران قاجاریه، در خیابان طالقانی شهر شوش در استان خوزستان قرار دارد.

قلعه شوش که به قلعه اکروپل یا قلعه فرانسوی‌ها نیز شهرت دارد به دست هیئت باستان شناسی فرانسوی در سال ۱۸۹۷ میلادی روی بلندترین نقطه شهر شوش بنا شده. این قلعه شباهت بسیار زیادی به زندان باستیل فرانسه دارد که با استفاده از آجرهای به دست آمده از کاخ داریوش و تعدادی از آجرهای منقوش به خط میخی چغازنبیل به دست معماران دزفولی بنا شده است.
 
قلعه شوش

این قلعه بسیار زیبا یکی از منحصر به فردترین آثار تاریخی و دیدنی ایران و استان خوزستان است که روی تپه باستانی شوش و در کنار کاخ آکروپل ساخته شده است.

پلان قلعه ذوزنقه شکل است که قاعده کوچک آن در سمت شمال واقع شده است. دور تا دور آن را راهرویی احاطه کرده و ردیف اتاق‌هایی به سمت حیاط، برگرد آن قرار گرفته‌اند.

تقسیم بندی کلی قلعه با دو حیاط و فضاهای پیرامون این حیاط شکل می‌گیرد. قلعه دارای سه ورودی است که یکی از آنها در حال حاضر مسدود می‌باشد.

قلعه شوش که آن را قلعه آکروپل نیز می‌نامند، روى بلندترین نقطه شهر شوش بنا شده و شباهت بسیار زیادى به زندان باستیل فرانسه دارد.

نخستین حرکت‌های باستان‌شناسی در محوطه تاریخی شوش در سال 1851 به وسیله کنت لفتوس انگلیسی آغاز شد.

این حرکت چندی بعد توسط ژان و مارسل دیولافوای فرانسوی ادامه پیدا کرد. به واسطه گسترش کاووش و کشف آثار ارزشمند و همچنین ناامنی، هیات فرانسوی تصمیم به ساخت مکانی در این محوطه تاریخی گرفت.

بالاخره در سال 1897 توسط ژان ژاک دومورگان قلعه شوش را بنا کرد. مصالح این قلعه نیز از آثار و ابنیه‌ای که در حفاری‌های کشف شد، تهیه شده بود.

این قلعه کلا دو اشکوبه می‌باشد. بافت اصلی دیوارها از خشت است با روکشی از آجر. آجرها مربوط به ادوار مختلف تاریخی است.

فرانسوی‌ها کاملا وقیحانه از آجرهای بناهای تاریخی مکشوفه، در ساخت این قلعه استفاده کردند. عناصر تشکیل دهنده معماری شامل طاق‌های رومی، درگاه‌های قوسی و تزئینات آجری است که تماما از معماری ایرانی مایه گرفته و کل بنا توسط 2 معمار دزفولی ایجاد گردیده‌اند.

از سال 1371 از این محل به عنوان پایگاه باستان‌شناسی و انبار نگهداری اشیای تاریخی استفاده می‌شود.

از دیگر قسمت‌های قلعه شوش می‌توان به اتاقک شیشه‌ای موسوم به کلاه فرنگی و برج استوانه‌ای که در ضلع غربی قرار دارد و به عنوان کبوترخانه مورد استفاده قرار می‌گرفت و همچنین برجی دیگر که در وسط حیاط اول قرار دارد، اشاره کرد.

از دیگر تزئینات این قلعه نیز، نعل درگاه‌های قوسی و ایجاد نماهای تزئینی با آجر و همچنین نقاشی‌هایی به سبک تلفیقی اروپایی و شرقی و آجرهای کتیبه‌دار چشمگیرتر هستند.

به دلیل وجود انواع آجر به ویژه آجرهای کتیبه‌دار با ابعاد مختلف و منقوش مینایی، می‌توان این قلعه را موزه آجر نامید.

در خلال جنگ تحمیلی و در سال‌های 1359 تا 1360 بارها این اثر تاریخی مورد حمله دشمن قرار گرفت و آسیب‌های جدی به آن وارد آمد. از سال 1371 تا 1373 قلعه شوش چندین‌بار مرمت اصولی شد ولی در سال 1375 متاسفانه قسمتی از راهرو‌ها و اتاق‌ها توسط سازمان میراث فرهنگی رنگ‌آمیزی شد.

قلعه تاریخی شوش در سال 1380 توسط سازمان میراث فرهنگی با شماره 3983 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید.


موضوع :
برچسب ها : قلعه شوش,جاذبه های گردشگری خوزستان,گردشگری,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در 12 اسفند 1394ساعت 2:8 توسط مهتاب | تعداد بازديد : 458 | |

یک هتل سنتی خوب در شهرستان فردوس خراسان

هتل سنتی عماد نظام فردوس تنها هتل سنتی شرق کشور می باشد که در فاصله 20 کیلومتری از آبگرم فردوس واقع شده است. رستوران هتل عماد نظام یکی از بهترین و آرام ترین مکان ها برای صرف غذا در شهر فردوس می باشد. محیط داخلی این رستوران بسیار جالب و نوستالژیک و با یک سقف منحنی پوشیده شده و فضای مرتفع و دلبازی دارد.
نوع : هتل سه ستاره گرید A

آدرس : خراسان جنوبی-شهرستان فردوس-حاشیه ی بلوار امام رضا(ع)

 

هتل سنتی عماد نظام

موضوع :
برچسب ها : هتل عماد نظام فردوس,linktrip,معرفی هتل,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 11 اسفند 1394ساعت 18:47 توسط مهتاب | تعداد بازديد : 537 | |

جاذبه گردشگری کرج،رودخانه کردان

معرفی رودخانه کردان

رودخانه کردان از رودخانه‌های استان البرز است که از ارتفاعات کهار بزرگ سرچشمه می‌گیرد. این رود با جهت شمال شرقی- جنوب غربی از شهرستان ساوجبلاغ و نظرآباد عبور کرده و در اطراف روستای نجم‌آباد وارد رودخانه شور می‌شود.

 

رودخانه کردان


از شاخه‌های اصلی رودخانه کردان می‌توان به دروان و برغان اشاره نمود.


موضوع :
برچسب ها : رودخانه کردان,گردشگری,linktrip,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 10 اسفند 1394ساعت 17:52 توسط مهتاب | تعداد بازديد : 886 | |

آموزش روش تهیه آش دوغ

شاید تا الان نام آش دوغ را زیاد شنیده باشید اما آن را امتحان نکرده باشید، در اینصورت حتما این مقاله را بخوانید تا بتوانید این آش بسیار خوشمزه را در منزل به راجتی درست کنید.

دستور پخت‌های متفاوتی از این آش در کتب مختلف وجود دارد که در آن از بلغور، آرد ، کلم برگ پخته و بعضی مواد دیگر استفاده می‌شود. ولی طریقه اصلی و سنتی پخت این غذا همین دستورالعمل است.

 

آش دوغ

مواد لازم برای 6 نفر:

نخود: 250 گرم

سبزی (تره ، جعفری و شوید): 700 گرم

برنج: یک پیمانه

دوغ تازه ترش: 2 لیتر

نمک، فلفل، سیر تازه خرد شده به مقدار لازم

طرز تهیه:

نخودها را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آنها را عوض کنید.

برنج را نیز از شب قبل با آب و مقداری نمک خیس کنید.

فردا نخودها را در ظرف مناسبی بریزید تا همراه 6 لیوان آب بپزد.

بعد از اینکه نخودها نرم شدند (تقریبا پختند)، برنج را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا برنج کاملا مغز پخت شود.

دقت کنید که آب آش زیاد نباشد و جا برای اضافه کردن دوغ داشته باشید.

بعد از اینکه برنج کاملا مغز پخت شد، سبزی خرد شده را به آش بیفزایید و در ظرف را نیمه باز بگذارید تا سبزی‌ها رنگشان تیره نشود.

15 دقیقه قبل از آماده شدن آش، دوغ را به آش بیافزایید و مرتب هم بزنید تا کاملا با آش مخلوط شود.

وقتی دوغ را اضافه کردید، در ظرف باید کاملا باز باشد تا دوغ دچار تغییر شیمیایی نشود (اصطلاحا نبُرد).

بعد از حدود 15 دقیقه، نمک و فلفل غذا را اضافه کنید.

موقع سرو کردن، سیر تازه خرد شده را به آن اضافه کنید.

نکات:

این آش بیشتر در آذربایجان غربی پخته می‌شود و جزو غذاهای اصیل و محلی این منطقه می باشد.

در سرعین و چندین شهرستان اطراف اردبیل، مقدار برنج را خیلی کمتر از این می‌ریزند تا آش کاملا رقیق باشد. ولی در اردبیل و بخش‌های دیگری از این استان، مقدار برنج به همین اندازه است.

این آش به دلیل داشتن مقدار زیادی دوغ و سیر باعث افت شدید فشار خون می‌شود. بنابراین در خوردن آن زیاده‌روی نکنید.

اگر گذرتان به گردنه حیران افتاد، خوردن آش دوغ‌های گردنه را فراموش نکنید

موضوع :
برچسب ها : آش دوغ,آش دوغ اردبیل,linktrip,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در 29 بهمن 1394ساعت 0:1 توسط مهتاب | تعداد بازديد : 492 | |


صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد